Vakantietips #3: De camping vakantie

Terwijl het voor sommigen een nachtmerrie is om in een tent of caravan te overnachten, is het voor velen een fantastisch avontuur.

Terwijl het voor sommigen een nachtmerrie is om in een tent of caravan te overnachten, is het voor velen een fantastisch avontuur. Back to basic en genieten van het leven in de buitenlucht: kamperen kan op veel verschillende manieren. De één keert elk jaar met het gezin terug naar dezelfde plek, de ander trekt in z’n uppie heel Europa door met een tent. En voor degene die van het buitenleven houdt, maar wel met alle gemakken van thuis, is er natuurlijk ook nog de ‘Glamping’, oftewel luxe camping! Ook al ziet dit jaar jouw camping vakantie er misschien wat anders uit dan normaal gesproken en moet je met meer dingen rekening houden wanneer je op vakantie gaat, over één ding kunnen we het nog steeds eens zijn: slippers en sandalen zijn een must! Je schiet ze gemakkelijk aan en bij zomerse temperaturen zijn ze natuurlijk ook lekker luchtig aan de voet. Daarnaast zijn ze heerlijk licht van gewicht zodat je ze makkelijk kunt inpakken en meenemen. Maar, welke modellen passen nu het beste bij welke soort camping vakantie? Lees snel verder!

Vakantie in eigen land
Voor een leuke vakantie hoef je echt niet per se naar het buitenland. Misschien ga je dit jaar noodgedwongen voor het eerst in Nederland op vakantie, maar wat veel mensen (nog) niet weten is dat kamperen in Nederland een echte aanrader is! Waai lekker uit op de wadden, trek het bos in voor een fijne wandeltocht of geniet eens van ultieme rust op een kampeerboerderij. Er is zoveel te doen! Slippers van FitFlop of Birkenstock zijn perfect voor de Hollandse zomers. Ze zijn comfortabel, praktisch en kunnen best tegen een stootje. Mocht het weer dus een keer tegenzitten, zijn deze schoenen je beste maatjes!

Zon, zee en strand
Ga je deze zomer dan toch de warmte opzoeken en vertrek je naar een camping direct aan het strand, misschien wel in het buitenland? Dan zijn slippers van Havaianas en Reef misschien iets voor jou. Door hun lichte gewicht passen ze gemakkelijk in je strandtas en neem je ze overal mee naartoe. Ook kunnen ze prima tegen water tijdens een wandeling langs de zee. Nog een pluspunt: de vrolijke kleurtjes en prints geven je direct een zomers gevoel!

Op avontuur
Trek jij deze zomer de bergen in of ben je van plan flinke wandelingen door natuurgebieden te maken? Dan is het belangrijk dat je schoenen je voeten goed beschermen. Slippers en sandalen van Timberland en Teva zijn gemaakt van stevig materiaal. Hierdoor bieden ze je voeten optimale steun. Daarnaast zijn de zolen voorzien van een goed profiel voor extra grip, waardoor je niet uitglijdt op gladde ondergronden. De modellen hebben stuk voor stuk een stoere en toch zomerse uitstraling, perfect voor al jouw vakantie avonturen!

Glamping
Wil je graag genieten van luxe, maar ook van het leven in de natuur? Dan is er altijd nog de Glamping: kamperen met een glamour-sausje. Vooral onder vrouwen is deze kampeervorm erg populair. Op zo’n glamping wil je natuurlijk wel een beetje stijlvol voor de dag komen, dus kies je hiervoor modieuze slippers en sandalen. Merken als Tamaris, Lazamani en Mjus hebben mooie modellen in vrolijke kleuren en prints en zijn voorzien van details als steentjes en kettinkjes. Combineer ze met een zomers jurkje, een lange rok of een trendy jeans short.

Nu je weet welke slippers of sandalen bij je passen kun je op zoek naar jouw favoriet. Bekijk de ruime collectie op Nelson.nl en bestel ze direct. Fijne vakantie!

Reef Ortho Woven - Slippers - Zwart