Trend: Platform sneakers

Dit zijn de sneakers die niet meer mogen ontbreken in jouw garderobe: sneakers met een dikke zool, oftewel platform sneakers! Ik vertel je meer over deze trend.

Dit zijn de sneakers die niet meer mogen ontbreken in jouw garderobe: sneakers met een dikke zool, oftewel platform sneakers! Ik vertel je meer over deze trend.

Je ziet ze inmiddels steeds vaker voorbijkomen: sneakers met een platform zool. Deze trend uit de 90’s is weer helemaal terug van weggeweest en is in een nieuw jasje gestoken. Eigenlijk verschilt deze sneaker niet veel van een normale sneaker, op de zool na. De zool van deze schoen is namelijk een stuk dikker dan die van andere sneakers. Dit geeft je outfit een compleet andere uitstraling, en het maakt je een stukje langer! Voor dat beetje extra lengte heb je dus geen paar hakken meer nodig, maar gewoon een paar comfy platform sneakers!

Merken als Puma en Superga hebben een ruime keuze aan schoeisel met deze trendy zool. De platform sneakers van Pumapassen overal bij, en met dit merk houd je je outfit lekker sportief. Het voetbed is gemaakt van softfoam, wat zorgt voor extra draagcomfort. Fijn! Kun je niet kiezen tussen een espadrille en een sneaker? Metditpaar hoef je geen keuze te maken. Doordat de zoolrand van touw is krijgt de schoen gelijk een super zomers uiterlijk, wat erg leuk staat onder een bloemetjes short of een witte high waisted jeans. Ook heeft Superga samen met stylist en blogger Lizzy van der Ligt 2 vrolijke platform sneakers ontworpen. Combineer met een rustige outfit en laat deze stappers extra opvallen, of kies juist voor lekker veel kleur. Doordat de sneakers van Superga van canvas zijn zijn ze lekker luchtig en dus ook draagbaar bij warm weer.Ben jij een echte liefhebber van de VansOld Skool? Kies dan voor een stapje hoger. Deze echte klassieker is er namelijk ook met plateau zool.

Voor de echte koopjes jagers zijn er ook een aantal sneakers met deze trendy zool in de sale, zoals dezevan PS Poelman. Ook Hobb’sheeft een paar leuke platforms in de collectie. Combineer met een jeans short en een army jacket + een hippe zonnebril voor de ultieme festival look. Door de kleine prijsjes hoef je je minder zorgen te maken over vieze stappers op je favoriete feestjes. Win-win!

Zijn de zool randen smerig geworden? Met ditproduct krijg je ze weer als nieuw! Druk de applicator tegen de schoenen aan met een ronddraaiende beweging, laat even staan en wrijf droog met een stukje keukenrol/wc papier. Je zult zien dat het vuil als sneeuw voor de zon verdwijnt. Wat je ook kunt gebruiken zijn dezeschoonmaak doekjes. Handig om mee te nemen als je een weekendje weg gaat bijvoorbeeld, je stopt ze zo in je tas.

Zijn de bovenstaande schoenen niks voor jou? Kijk dan eens hier, want ik weet zeker dat er ook voor jou een perfect paar platforms bij zit!