Zomertrend: Chunky Sandalen!

Dé sandalentrend van deze zomer: chunky! In deze blog laten wij jou de leukste, hipste en meest chunky sandalen zien.

Het ziet er naar uit dat we de komende tijd het zonnetje kunnen verwachten! Dus maak je voeten zomerklaar en trek je meest comfy, chunky sandalen maar uit de kast want dit zijn echte musthaves dit seizoen! Benieuwd naar deze onmisbare zomer trend? Lees dan snel verder.

Chunky sandalen

Je hebt het misschien al voorbij zien komen bij fashionista's op social media of bij ons in de nieuwe collectie, maar sandalen met een brede, grove zool zijn het deze zomer helemaal. Deze chunky sandalen zijn te herkennen aan de ietwat grove look: een brede (platform)zool, dikke bandjes en een grof profiel op de zool. Deze zomer geldt dan ook: hoe chunkier, hoe beter! Wij laten je drie merken uit de collectie zien die de chunky sandalen trend helemaal snappen!

Teva

De chunky, comfy uitziende sandalen zijn helemaal hot deze zomer! Ken je ze nog, die Teva's die je vroeger droeg en waarvan je verwachtte dat je ze nooit meer zou dragen? Juist, die zijn weer helemaal terug van weggeweest! Maar dan wel in een modern jasje natuurlijk. Door het gebruik van opvallende materialen en vrolijke prints zijn deze sandalen echte eye-catchers geworden. De platform zolen maken het helemaal af. Bijkomend voordeel: ze zijn ook nog eens super comfortabel. Wie wil dat nou niet?

Teva Midform Universal - Sandalen - Beige
Teva Midform Universal - Sandalen - Blauw
Teva Hurricane XLT2 Ampsole - Sandalen - Zwart
Teva Hurricane XLT2 - Sandalen - Bruin

Dr. Martens

Yes! Je favoriete boots merk heeft nu ook mega hippe sandalen in de collectie. Wat de sandalen van Dr. Martens opvallend maakt zijn de chunky platform zolen. Draag ze met een bloemige jurk of onder een mom-short en geef je outfit een stoere twist! Pluspuntje voor de kleinere dames onder ons: ze geven je ook net dat beetje extra lengte!

Dr. Martens Blaire - Sandalen - Beige
Dr. Martens Blaire - Sandalen - Groen
Dr. Martens Olson - Sandalen - Zwart
Dr. Martens Blaire - Sandalen - Zwart
Dr. Martens Voss II - Sandalen - Wit

Nelson

Ken je de sandalen van Nelson nog niet, dan is dit het moment om eens kennis te maken! Ons eigen merk heeft namelijk de leukste chunky sandalen in de collectie dit seizoen. Meegaande met de trends hebben we sandalen in de collectie die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en die ook nog eens heel lekker zitten. Ook zijn de meeste nog verstelbaar waardoor je ze perfect kunt afstellen op jouw voeten!

Nelson - Sandalen - Wit
Nelson - Sandalen - Zwart
Nelson - Sandalen - Multi

Denk jij nou na het lezen van deze blog: "Die chunky sandalen moét ik gewoon hebben deze zomer"? Dan heb je geluk! Je shopt de volledige sandalen collectie nu online op nelson.nl.