Top 5 leukste slipper merken

Heb jij al een paar favoriete stappers voor de zomer? Het wordt namelijk weer tijd om voor zomerse slippers en sandalen te gaan! Dus gun jezelf een heerlijke pedicure en scoor een fris paar schoenen. Zo ben je helemaal ready voor de warme zomerdagen. Benieuwd welke slipper merken dan echt musthaves zijn? Lees dan snel verder!

Reef

De slippers van Reef zijn ideaal voor een dagje strand, maar ook voor een wandeling door de stad. Ze hebben een comfortabel voetbed en zijn licht in gewicht. De slippers geven jouw outfit een echte beach look. Voor de dames zijn er modellen met glitters en allerlei kleuren en printjes. Voor de heren is er zelfs een model met een bier opener in de zool. Wie wil dat nou niet?!

Reef Spring Woven - Slippers - Zwart
Reef Spring Woven - Slippers - Beige
Reef Ortho- Spring - Slippers - Wit

Havaianas

Om even in de beachy sfeer te blijven: Havaianas is een van de chillste slipper merken! Ook deze zijn er dit seizoen in allerlei kleuren, glitters en printjes. Deze schiet je zo aan en zijn ook nog eens makkelijk schoon te spoelen! Naast slippers zijn er ook modellen met een bandje om de enkel, waardoor het wat meer op een sandaaltje lijkt. Voor de kids zijn ze er zelfs met allerlei opdrukken van tekenfiguren!

Havaianas Gradient Sunset - Slippers - Paars
Havaianas Slim Flatform - Slippers - Zwart

Lazamani

Lazamani is te herkennen aan de creatieve en eigenzinnige designs. Het zijn lekker opvallende modellen en het merk staat er dan ook voor om dicht bij jezelf te blijven. De zomer collectie bestaat ieder jaar uit verrassende slippers en sandalen met nieuwe, frisse kleuren, prints, kralen, borduursels en combinaties van materialen. Lazamani anticipeert goed op de voorspelde trends waardoor het merk áltijd de nieuwste trends in haar collectie heeft, geheel met een eigenzinnige twist. Alle slippers en sandalen hebben een voetbed van zacht en soepel leer. Dit geeft, naast een hoog draagcomfort, ook een gevoel van luxe. Ieder paar is vervaardigd uit de mooiste, zorgvuldig geselecteerde, materialen.

Lazamani - Slippers - Multi
Lazamani - Sandalen - Roze
Lazamani - Sandalen - Zwart

Birkenstock

Het slipper merk dat we allemaal kennen en dat we ieder jaar weer terugzien: Birkenstock. De slippers hebben verschillende breedtes, dus kijk goed wat bij jouw voet past! Birkenstock staat voor kwaliteit, functionaliteit en hoge kwaliteit. Inmiddels heeft menig fashionista een paar in de kast staan en zijn ze dus ook nog eens super hip. Voor welk model kies jij?

Birkenstock Arizona - Sandalen - Bruin
Birkenstock Arizona - Sandalen - Goud

Teva

Teva is weer terug van weggeweest! Met nieuwe modellen in vrolijke printjes en kleuren, en zelfs met platform zolen! Het merk is hipper dan ooit tevoren en ook nog eens mega comfortabel. Ga voor een heerlijke wandeling en trek je leukste Teva's aan, want die zijn bij Nelson volop te krijgen!

Welk merk doet jou het meest aan de zomer denken? Check ze snel allemaal op Nelson.nl of in een van onze winkels!

Teva Hurricane XLT2 - Sandalen - Multi
Teva Olowahu - Slippers - Multi
Teva Hurricane XLT2 Ampsole - Sandalen - Zwart