De zomerschoenen trends van dit jaar!

De zon begint eindelijk weer te schijnen en dit betekent dat het tijd is om de zomerschoenen weer uit de kast te trekken! Heb jij nog twijfels over welke zomerschoenen helemaal trendy zijn dit voorjaar? Lees dan vooral verder want met dit lijstje ben je helemaal summer ready! Hier lees je namelijk de leukste zomerschoenen trends van dit jaar.

Comfy

Inmiddels kent iedereen ze wel: Birkenstocks. Grote kans dat je deze vroeger in je kast hebt gehad of misschien nog steeds wel! Ieder jaar zijn ze weer terug te vinden en ze blijven dus hip. Het welbekende model met de bandjes is al Jaren hip, maar sinds kort zijn de clogs ook helemaal in! Je ziet ze overal terug en zijn super gemakkelijk te stylen. Merken waar je dit soort modellen kunt vinden zijn Birkenstock, maar ook Nelson eigen label.

Birkenstock Arizona - Sandalen - Bruin
Birkenstock Arizona - Sandalen - Zwart
Birkenstock Arizona - Sandalen - Goud

Chunky sandals

Dit jaar zijn de sandalen met een grove en platform zool weer helemaal terug. Deze chunky sandalen zijn te herkennen aan de grove look: een brede (platform)zool, dikke bandjes en een grof profiel op de zool. Deze zomer geldt dan ook: hoe grover, hoe beter! Dr. Martens heeft veel toffe chunky sandals in allerlei kleuren.

Maruti Beau - Sandalen - Multi
Dr. Martens Voss II - Sandalen - Zwart
Timberland Everleigh Anklestrap - Sandalen - Wit
Buffalo Jojo - Sandalen - Wit

Blog_subbanner_zomertrends-1_week24_2023


Sporty sandals

Ook zijn de sporty sandals een grote trend voor de zomer. Ze zijn te herkennen door de wat grovere zool en brede banden die een sportieve uitstraling hebben. Van origine zijn deze sandalen gemaakt om de hele dag heerlijk comfortabel op te kunnen lopen en daarom zijn ze ook juist ontworpen om lekker te zitten aan de voet, en niet perse om er leuk uit te zien. Toch worden ze steeds meer super fashionable gestyled! Neem vooral een kijkje bij Teva hiervoor, die hebben een heleboel leuke! Eentje voor op de verlanglijst dus.

Teva K Universal Sparkle - Sandalen - Beige
Teva Tirra - Sandalen - Cognac

Blog_subbanner_zomertrends-2_week24_2023

Heb jij het zomer paar voor jezelf gespot? Shop ze dan op Nelson.nl of kom gezellig langs in een van onze winkels!