Speciaal voor de mannen: Lacoste sneakers

Heb jij de Lacoste collectie voor heren al bij Nelson voorbij zien komen?

Heb jij de Lacoste collectie voor heren al bij Nelson voorbij zien komen? We vertellen je graag meer over dit merk, de uitstraling hiervan en hoe jij deze tijdloze sneakers makkelijk kunt combineren!

Hoe het allemaal begon
Het Franse modebedrijf Lacoste is in 1993 opgericht door de fransman René Lacoste. De legende was een elegante tennisser met een passievoor sportiviteit en revolutionair op het gebied van kleding en schoenen.

Lacoste ken je waarschijnlijk van het bekende symbool: de krokodil.Het symbool is ontstaan tijdens een reis naar Boston in 1932 met René Lacoste zijn tennisteam. René Lacoste ziet hier een tas met het motief van een krokodil staan. Hij grapt tegen zijn coach deze voor hem te zullen kopen als hij zijn tenniswedstrijd wint. Een journalist vangt dit op en verzint de krokodil als bijnaam. Al snel werd dit het symbool van Lacoste.
 
Lacoste produceert en verkoopt kleding, schoenen, parfum en monturen over de hele wereld. Ze hechten veel waarde aan goede kwaliteit. Verantwoording, samenwerking, onverschrokkenheid en aandacht staan centraal bij Lacoste. Dat kan je terug zien  in de schoenen. De hoge kwaliteit, creativiteit en elegantie komen samen in deze sneakers.

Nu te verkrijgen bij Nelson 
De tijdloze herenschoenen van Lacoste zullen vanaf nu ook in de Nelson winkels en online te verkrijgen zijn. Deze sneakers draag je gemakkelijk gedurende het hele jaar door en zijn het perfecte basic items om te combineren bij elke style! Een stoere spijkerbroek? Of toch liever een nettere pantalon? Met deze sneakers rock je beide outfits! Sneakers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en mogen zeker niet missen in jouw garderobe. De minimalistische, sportieve maar toch ook chique sneakers zijn gemaakt van goede kwaliteit leer en zijn beschikbaar in verschillende kleuren. De sneaker is voorzien van een rubberen zool dat zorgt voor een comfortabele afwikkeling tijdens het lopen. Wanneer ga jij ze passen?

De sneakers van Lacoste zijn gemakkelijke te verzorgen met onze Bama producten. Poets de sneakers met een kleur(loze) schoenen crème en spuit het paar als laatst in met de Power Protector spray! Deze spray is speciaal ontwikkeld om het leer langdurig te beschermen tegen bijvoorbeeld water. Heb je vragen over de verzorging van deze schoenen? Laat je adviseren in één van onze winkels! Wil je weten of jouw favoriete paar in de winkel bij jou in de buurt op voorraad is? Klik jouw maat aan en bekijk de winkelvoorraad gemakkelijk online op nelson.nl.