Schoenen bij dresscodes

De feestdagen staan voor de deur en de feestdagen gaan natuurlijk gepaard met feestjes. Of het nu een borrel is of een gala, je outfit is pas af met het juiste paar schoenen. Met de ruime collectie van Nelson is voor iedere gelegenheid en iedere outfit wel een passend paar feestelijke schoenen te vinden. Kijk je mee?

De feestdagen staan voor de deur en de feestdagen gaan natuurlijk gepaard met feestjes. Of het nu een borrel is of een gala, je outfit is pas af met het juiste paar schoenen. Met de ruime collectie van Nelson is voor iedere gelegenheid en iedere outfit wel een passend paar feestelijke schoenen te vinden. Kijk je mee? 
Dames Als een feestje een dresscode heeft, wordt er voor de dames al snel gekozen voor pumps. Een pump is er in allerlei verschillende modellen en geeft eigenlijk iedere outfit net dat beetje extra flair. Zo hebben La Strada, Blink en ook Clarks verschillende feestelijke pumps in de collectie. Deze staan super mooi onder een jurk, maar ook onder een nette broek zijn ze echte eyecatchers. 
Naast pumps zijn er natuurlijk ook nog enkellaarsjes of over-knee laarzen met hakken die prima bij een dresscode gedragen kunnen worden. Laarzen bieden over het algemeen net iets meer stevigheid en dit is natuurlijk geen overbodige luxe als je de hele avond moet staan. Draag je bijvoorbeeld een mooi glitterjurkje? Een paar suede over-knee laarzen doen je benen super lang lijken en het staat ook nog eens super feestelijk en netjes. 
Draag je liever geen hakken? Ook ballerina’s of brogues kunnen ontzettend netjes en feestelijk staan. Kies bijvoorbeeld voor modellen met lakleer of metallic om extra chic voor de dag te komen. Ook deze schoenen kunnen prima worden gecombineerd onder een mooi jurkje, rokje of broek. 
Heren Voor de heren is de keuze voor een paar schoenen bij een dresscode vaak een stuk makkelijker. Een paar nette schoenen zijn altijd goed! Deze komen natuurlijk in allerlei verschillende soorten en maten. Het perfecte paar vinden voor jouw outfit kan dus nog wel een uitdaging zijn. 
Als eerste heb je de keuze voor een kleur. Welke kleur is je outfit en welke kleur schoenen zou hier mooi bij staan? Draag je iets blauws? Een cognackleur staat hier super chic bij. Om de outfit af te maken kun je hier ook nog een matchende riem bij kiezen. Twijfel je voor welke kleur je moet gaan? Zwart is eigenlijk altijd goed en hier kan je bijna niet mee fout gaan. 
Als tweede heb je de keuze tussen een hoog of een laag model. Vind je het fijn om wat extra steun en warmte te hebben? Kies dan voor een hoog model. Van Lier heeft verschillende mooie modellen in de collectie. Toch liever iets lagers? Dat kan! Het eigen merk van Nelson en Humberto hebben een ruim aanbod. 
Ben je toch niet zo’n fan van hele nette schoenen? Kies dan voor een paar iets sportievere schoenen zoals de sneakers van van Lier en de Desert boots van Clarks Originals. Op deze combineer je sportief en chic op een leuke manier. Ook Ecco heeft een nette, maar toch sportieve brogue in de collectie door de gekleurde zool. Comfort en stijl gaan wat dat betreft prima samen! 
Welke dresscode je ook hebt, Nelson heeft voor ieder wat wils! Shop gemakkelijk online om de schoenen meteen aan te kunnen proberen bij je outfit of kom gezellig langs in een van onze winkels! Vraag onze winkelmedewerk(st)ers gerust om advies! 

nelson-blog-nelson-schoenen-bij-dresscodes-2.jpg nelson-blog-nelson-schoenen-bij-dresscodes-3.jpg