Trendy items voor de feestdagen waar je niet zonder kan!

It’s time to shine! De feestdagen komen eraan en dat betekent dat we niet alleen cadeautjes gaan uitpakken, maar we ook éindelijk mogen uitpakken met onze outfits. Want niks is té gek tijdens deze tijd van het jaar. Omdat we deze items nauwelijks uit de kast trekken, kan het weleens zo zijn dat je ze nog niet in de garderobe klaar hebt liggen. We kunnen je alvast één ding verklappen: feestdagen items zijn er meer dan genoeg!

De trendy items voor de feestdagen zijn:

  1. Pumps
  2. Hoge laarzen
  3. Loafers
  4. Tassen

Pumps

Tijdens een boswandeling laat je ze waarschijnlijk in de kast liggen, maar tijdens de feestdagen zijn deze chique schoenen echt een musthave! Heb je je glitter and glamour outfit voor de feestdagen al klaar liggen? Er zijn genoeg neutrale pumps die je outfit net wat chiquer maken. Maar wil je je outfit met je schoenen juist ‘oppumpen’, kan je all out gaan met een leuke glitterpump aan de voeten. Hoe dan ook gaan pumps een finishing touch geven aan je outfit! Merken zoals Michael Kors, Steve Madden en Tamaris hebben pumps in hun collectie.

Michael Kors Alina Flex Pump - Pumps - Zwart
Steve Madden Evelyn-R - Pumps - Rose goud
Steve Madden Classie-R - Pumps - Zilver
Tamaris - Pumps - Paars
Steve Madden Lumiere - Pumps - Beige

Blog_subbanner_schoenentrends-feestdagen-1_week48_2023

Hoge laarzen

Hoge laarzen: één van de trends van dit najaar. En ook tijdens de feestdagen zijn het de ideale schoenen om aan te trekken! Ja, ideaal, want deze schoenen zijn niet alleen super stylish maar ook nog eens comfy. Ze houden je benen namelijk heerlijk warm tijdens de koude dagen. Wie wil dat nou niet? En er zijn allerlei leuke varianten te vinden! Je kan contrast brengen aan je nette, chique outfit met een stoere chunky boot, of het nét even wat feestelijker maken met een metallic laars. Daarnaast zijn deze laarzen niet alleen leuk tijdens de feestdagen, maar kan je ze ook de rest van het jaar vaak genoeg dragen. It’s a win-win! Merken zoals Mexx, Nelson en Ara hebben hoge laarzen in hun collectie.

Nelson - Hoge laarzen - Zwart
Mexx Krystal - Hoge laarzen - Goud
Ara Denver - Hoge laarzen - Zwart
Nelson Maud - Bikerboots - Zwart
Nelson - Hoge laarzen - Cognac

Loafers

Een echte klassieker: de loafer. En ook zeker een schoen die weleens de finishing touch voor je feestdagenoutfit(s) kan zijn! Net als de hoge laarzen is dit een welbekende trend in fashion world. Het zijn schoenen die zowel bekend staan als ‘netjes’ en tegelijkertijd als ‘slenterschoenen’. Dat klinkt inderdaad als een gekke en onlogische combi, maar het is wel zo! Hoe lekker is dat? Van chunky loafers tot loafers met een hak, en metallic loafers tot lakleren loafers, we’ve got it all! Loafers zijn perfect te combineren met een panty en leuke sokjes eroverheen. Merken zoals Ara, Nelson en Guess hebben loafers in hun collectie.

Nelson Miranda - Mocassins & loafers - Paars
Nelson - Mocassins & loafers - Goud
Guess Ilary - Mocassins & loafers - Zwart
Nelson - Mocassins & loafers - Zwart

Blog_subbanner_schoenentrends-feestdagen-2_week48_2023

Tassen

Allerlei opties aan feestdagen schoenen heb je nu genoeg, maar een bijpassende tas kan natuurlijk niet missen! Naast dat het ontzettend handig is om al je spullen in mee te nemen, is het ook een big fashion statement. Wellicht heb je tijdens het lezen al een outfit met schoenen samengesteld waar je nog de perfecte tas voor nodig hebt. Gelukkig hebben we allerlei soorten, maten en kleuren. Dus waar wacht je nog op?! Merken zoals Valentino en Steve Madden hebben tassen in hun collectie.