Dit zijn de leukste damesschoenen trends van dit voorjaar!

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je schoenen game naar een hoger niveau te tillen! Of je nu op zoek bent naar retro sneakers, lekker zittende instappers of kleurrijke statement schoenen, we hebben de inside scoop over de meest trendy schoenen van dit seizoen. Dus pak je portemonnee en bereid je voor om jezelf te trakteren op een fantastisch paar nieuwe schoenen!

  1. Retro sneakers
  2. Instappers
  3. Denim & color blocking

Retro Sneakers

Dit voorjaar draait alles om het omarmen van het verleden met een moderne twist. Denk aan strakke lijnen, eenvoudige ontwerpen en een subtiele retro-charme die moeiteloos te combineren is met elke outfit. De retro sneaker is terug! Merken als Vans, New Balance en Reebok zijn absolute koplopers als het gaat om het leveren van die coole retro vibes. Of je nu gaat voor een paar klassieke Old Skools Vans of een paar 574's van New Balance, je zult zeker de show stelen met deze tijdloze schoenen aan je voeten. En het beste van alles? Retro sneakers zijn niet alleen stijlvol, maar ook super veelzijdig. Draag ze met je favoriete jeans en een vintage T-shirt voor een casual look, of combineer ze met een midi-rok en een spijkerjack voor een trendy en toch comfortabele outfit.

New Balance 327 - Lage sneakers - Wit
Reebok Club C85 - Lage sneakers - Wit
Vans UA SK8-Hi MTE-2 - Hoge sneakers - Wit
New Balance 530 - Lage sneakers - Beige
Reebok Glide - Lage sneakers - Wit
Vans Old Skool Low - Lage sneakers - Zwart

Blog_hoofdbanner_new-balance_week11_2024

Instappers

Wie zegt dat comfort niet chic kan zijn? Dit seizoen zijn de instappers hotter dan ooit. Van Mary Janes tot ballerina’s, deze stijlvolle instappers zijn een trendy terugkeer uit de 00’s en hebben een plekje veroverd in de harten van elke fashionista. Met merken als Steve Madden, Nelson en Vagabond kun je rekenen op comfortabele pasvormen zonder concessies te doen aan stijl. Ballerina's kunnen op een leuke manier gestyled worden met een stoere low waist jeans, waardoor je outfit een vrouwelijke touch krijgt dankzij de ballerina's. Een paar loafers zijn natuurlijk veelzijdig en kunnen zowel onder een jeans als onder een chique broek gedragen worden. De Mary Janes zijn een echt fashion statement en passen dan ook zeker bij verschillende outfits. Draag ze onder een jurkje voor een vleugje vintage glamour, of combineer ze met een stoere jeans voor een speelse twist.

Vagabond Shoemakers Jolin - Ballerinas & instappers - Zilver
Vagabond Shoemakers Vivian - Ballerinas & instappers - Zwart
Steve Madden Belinda - Ballerinas & instappers - Cognac
Nelson - Ballerinas & instappers - Beige
Nelson - Ballerinas & instappers - Zwart
Nelson - Ballerinas & instappers - Multi

Blog_subbanner_schoenentrends-voorjaar-1_week11_2024

Denim & color blocking

Als je deze lente op zoek bent naar een opvallende stijl, dan zijn denim en colorblocking jouw go-to trends voor een frisse en levendige look! Denk aan denim sneakers die perfect passen bij een casual outfit en moeiteloos te combineren zijn met een jeans of zelfs een denim jacket voor de ultieme denim on denim look. Of ga voor funky sandalen met gedurfde denim details die je outfit een edgy touch geven. En als je van kleur houdt, dan is dit jouw seizoen! Color Blocking schoenen zijn dé manier om een gedurfd statement te maken en je look een dosis energie te geven. Mix en match, felle tinten en opvallende patronen voor een echt unieke stijl die de aandacht trekt. Met merken als Steve Madden, Tommy Jeans en Nelson weet je zeker dat je goed zit als het op deze trend aankomt.

Nelson - Lage sneakers - Blauw
Dolcis - Sandalen - Groen
Unisa Dalcy - Mocassins & loafers - Blauw
Steve Madden Zoomz - Dad Sneakers - Goud
Ara Nizza 2.0 - Pumps - Roze
Steve Madden Possession-E - Dad Sneakers - Blauw
Iqonic Passion - Lage sneakers - Multi
Tommy Jeans Retro Basket Tonal - Lage sneakers - Paars
Posh - Dad Sneakers - Beige

Blog_subbanner_schoenentrends-voorjaar-2_week11_2024

Of je nu gaat voor retro sneakers, instappers, denim schoenen of colorblocking, dit voorjaar draait allemaal om het omarmen van je eigen stijl en het laten zien van je unieke persoonlijkheid. Dus laat je inspireren, experimenteer en stap vol vertrouwen in stijl de lente tegemoet!