Terug naar boven

May over de hoge laarzen trend!

Blogger May
  • May
  • Blogger

  • zaterdag 17 september 2016
  • 5043 keer bekeken

Leesduur: 2-5 minuten

In het magazine heb ik je al iets verteld over hoge laarzen, in dit blog ga ik verder op in hoe ik deze schoen het liefst combineer. Mijn eigen stijl heeft vaak een stoere twist, waardoor mijn looks vaak iets meer opvallen. Van jongs af aan heb ik altijd al geëxperimenteerd met verschillende items (en haarkleuren) en de laatste tijd houd ik ontzettend veel van de jaren 70's stijl, gemixt met een 80's feel. 

Er is niets fijner dan in laarzen te lopen in de koele herfst en winter periode. Naast dat hoge laarzen je warm houden, maken ze ook een statement voor je outfit. Of ze in suède of leren met ritsen en veter versie komen, dit seizoen zijn ze wederom gewild. Ik vertel jullie hier hoe ik de hoge laars combineer. 

Voor ieder wat wils
De hoge laarzen komen in verschillende varianten. Zo heb je ze met blok-en stiletto hakken of stevige ruwe platte zolen. Deze trend is een klassieker, doordat er voor ieder wat wils is. Hierdoor kun je de laarzen ook op talloze manieren combineren. Wil je voor een chique herfst look gaan, kies dan voor een klassieke aansluitende laars dat tot over je knie komt. Combineer dit met een mooie geprinte jurk die net over je laars heen valt of erboven. Houd het dan vooral simpel, want bij een chique look komt de term  ''less is more'' vaak te pas. 

Persoonlijke favoriet
Mijn favoriete kledingstukken om met de schoen te combineren zijn rokjes en jurken. Voor de herfstperiode combineer ik deze het liefst met een fijne lange trui of jurkje. Zelf hou ik van een stoere look, dus combineer ik de hoge laars ook met wat kortere stukken, waarbij de laars centraal staat. De hoge laarzen zijn je eye-catchers, dus een beetje ''skin'' mag je wel zien om het te laten opvallen.Auteur
Blogger May
  • May
  • Blogger

In 2011 is May (spreek uit My) haar blog Ohmaygod.com begonnen met als doel haar volgers te inspireren met haar kledingstijl en ze op de hoogte te houden van haar avonturen. In haar tienerjaren was ze al erg geïnteresseerd in mode en het volgen van andere bloggers. Ook is fotografie een grote passie van May en dit zie je zeker terug op haar blog en Instagram (@ohmaygod) waar ze prachtige foto’s deelt. Haar stijl zou je kunnen omschrijven als casual met een edgy twist.