De trend van dit jaar: mocassins en loafers!

Je ziet ze tegenwoordig overal terugkomen: de mocassins en loafers. Van het najaar waren ze al een heuse hit, maar deze trend wordt ook zeker doorgetrokken naar het voorjaar. Lees hier alles over deze trend!

Je ziet ze tegenwoordig overal terugkomen: de mocassins en loafers. Van het najaar waren ze al een heuse hit, maar deze trend wordt ook zeker doorgetrokken naar het voorjaar. Voor zowel mannen als vrouwen mogen deze heerlijke instappers niet ontbreken in de garderobe. Naast dat ze lekker snel en makkelijk aan en uit te trekken zijn, zijn loafers en mocassins een veelzijdige modellen die met vrijwel elke outfit te combineren zijn. Deze toffe schoen is altijd trendy en overal mee makkelijk te combineren!

Chunky vs. Classic

Je ziet nu vooral over de chunky variant van de loafers terugkomen. De wat grovere zool geeft toch net dat beetje extra aan je outfit en zijn daarnaast oneindig te combineren in verschillende outfits. Je kan bijvoorbeeld voor een business casual outfit gaan door hem met een wat nettere broek te combineren, maar onder een stoere rok of jeans geeft het juist een meer casual look. Daar tegenover heb je de klassieke loafers en mocassins, die een nettere uitstraling hebben. Deze instappers brengen je outfit op een hoger niveau.

Nelson - Mocassins & loafers - Zwart
Dr. Martens Adrian - Mocassins & loafers - Zwart

Neutral vs. Colorful

Neutrale kleuren zoals zwart en wit kunnen natuurlijk het hele jaar door gedragen worden, maar voor het voorjaar kunnen opvallende kleuren natuurlijk ook heel tof zijn! Denk bijvoorbeeld aan een leuke lila kleur of een roze instapper. Deze kunnen je outfit helemaal doen opfleuren. Met een clean witte of off-white loafer zit je natuurlijk ook altijd goed voor de warmere maanden!

G.H. Bass Weejun 90 - Mocassins & loafers - Zwart
Sioux Carmona Velour - Mocassins & loafers - Multi
Nelson - Mocassins & loafers - Wit

Ga jij liever voor een chunky loafer, kleurrijke moccasin, of toch voor de klassieke loafer? Je vindt ons volledige assortiment aan loafers en mocassins online op nelson.nl of in een van onze Nelson winkels!