Schoenmerken voor de feestdagen

Wij kunnen niet wachten tot we onze feestelijke kleding en schoenen weer aan mogen voor de feestdagen. Daarom hebben we alvast alle party merken voor je op een rijtje gezet. Deze merken hebben verschillende soorten party schoenen dus er zal zeker wat voor je tussen zitten. De merken die we bespreken in dit blog zijn:

  • Steve Madden
  • La Strada
  • Nelson label

IMG_9992 - Bewerkt

Steve Madden

Met slechts 1100 euro op zak startte Steve Madden een van de meest iconische schoenmerken. Ontstaan in Queens, New York, is dit merk uitgegroeid tot een internationaal fenomeen. Steve Madden staat dan ook voor trendy, stijlvol en innovatief. Voor elke gelegenheid heeft Steve Madden wel een passende schoen. Zo heeft Steve Madden voor de feestdagen veel verschillende pumps waar je uit kan kiezen. Zo zijn pumps met een open voorkant en pumps met een puntneus helemaal de trend voor deze feestdagen. Daarnaast is de blokhak nog steeds een grote trend, ook deze heeft Steve Madden in de feestcollectie want er zijn verschillende soorten blokhakken waar je uit kan kiezen.

Steve Madden Caviar - Pumps - Rose goud
Steve Madden Climate - Chelseaboots - Zwart
Steve Madden Cypress - Hoge laarzen - Wit
Steve Madden Purify - Enkellaarsjes - Zwart

La Strada

La Strada vormt sinds jaren een belangrijke speler binnen de Europese schoenproductie en schoenhandel. Vanaf de start in 1979 heeft La Strada zich bezig gehouden met het maken van damesschoenencollecties met een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding en een jong modische, trendy en actuele look. De feestdagen collectie van La Strada bestaat uit hippe en fijne schoenen. Zo hebben ze bij La Strada zelfs party sneakers enloafers. Deze sneakers en loafers hebben een leuk glittertje waardoor ze helemaal feestdagen proof zijn. Dan weet je zeker dat je de feestdagen comfortabel doorkomt. Daarnaast heeft La Strada ook echte klassiekers voor de feestdagen zoals een goede pump of een zwart glitter enkellaarsje. Voor iedereen heeft La Strada dus wel wat feestelijks!

La Strada - Pumps - Zwart
La Strada - Pumps - Goud
La Strada - Pumps - Zwart

IMG_0034 - Bewerkt

Nelson label

Naast de vele A-merken die je bij Nelson kunt vinden, heeft Nelson ook een mooi eigen label met hippe schoenen volgens de laatste trends. In deze collectie is goed terug te zien waar Nelson voor staat: modieuze en kwalitatief hoogwaardige schoenen. Ook nu heeft Nelson een party collectie voor de feestdagen waarin alle trends goed terug komen. Zo heeft Nelson verschillende cowboyboots. Deze zijn nu natuurlijk helemaal trendy, en hoe leuk om deze te stijlen onder een glitter jurkje!

Ook heeft Nelson verschillende hoge laarzen die je nu ook veel terug ziet, deze hoge laarzen zijn leuk te stijlen onder een mooie jurk met een split of een leren shortje. Dan als laatste onze persoonlijke favoriet, de enkellaarsjes van Nelson in het groen en paars. Deze enkellaarsjes zijn heel feestelijk, waardoor ze perfect zijn voor de feestdagen. Maak je outfit helemaal af met deze gezellige laars!

Nelson - Cowboylaarzen - Zwart
Nelson - Cowboylaarzen - Zwart
Nelson - Hoge laarzen - Zwart
Nelson - Hoge laarzen - Zwart
Nelson Mina - Enkellaarsjes - Paars
Nelson Mina - Enkellaarsjes - Groen