Skechers voor kids!

Het is weer zover, de kinderen zijn weer gegroeid en de voetjes zijn natuurlijk niet achtergebleven. Tijd voor een bezoekje aan de schoenenwinkel. Maar daar begint de strijd. Jij wil dit, de kinderen willen dat. Jij wil het allerbeste. En de kinderen? De kinderen willen lampjes! Glitters! Kleuren! De schoenen die de hele klas heeft! Gelukkig heeft Nelson weer een nieuwe collectie Skechers binnen. Een merk waar jullie beide helemaal blij mee zullen zijn! 

Waarom zijn ze dan zo goed?

Skechers is nog een relatieve nieuwkomer tussen alle ‘casual sportschoenen’. Ze begonnen pas in de vroege jaren 90, in Amerika. Toch staat Skechers inmiddels al in de top 5 van sportschoenen in de wereld. De sneakers van Skechers hebben een binnenzool met ‘memory foam’. De zool vormt zich naar de voet bij elke stap waardoor het net lijkt of je op kussens loopt! De schoenen zijn super licht en ook nog eens heel gemakkelijk aan te trekken door het gebruik van elastiek en klittenband. Daarnaast hebben een stevige zool waardoor ze best tegen een stootje kunnen tijdens het buitenspelen. 

Skechers Street Los Angeles - Lage sneakers - Wit
Skechers Sport  Court - Klittenbandschoenen - Multi
Skechers Twi-Lites 2.0 Rainbow - Hoge sneakers - Multi

En waarom vinden de kinderen ze dan zo leuk?

De schoenen staan bekend om hun opvallende prints, kleuren en een brutale uitstraling. Naast de sportieve sneakers en gympen, zijn er ook nog zomerse sandalen voor de meiden in de collectie. Skechers werkt regelmatig samen met celebrities, muzikanten en reality-tv-sterren. Ook op de ‘kinderzenders’ zal je vast al vaker reclames van Skechers voorbij hebben zien komen. Niet gek dat de kinderen helemaal fan zijn, want wie wil er nou niet uitzien als die hippe meiden en jongens op tv! En wees eerlijk, van die kleuren en printjes wordt toch iedereen vrolijk? 

Je kunt je kinderen dus verantwoord op hun favoriete schoenen laten lopen. Ze zijn goed voor de voetjes, zien er fantastisch uit en zijn ook nog eens super praktisch. Kinderen blij, jij blij!

Skechers Uno - Lage sneakers - Grijs
Skechers Skech Fast Ice - Instapschoenen - Rood
Skechers Dynamic Tread - Klittenbandschoenen - Zwart
Skechers Razor Grip - Klittenbandschoenen - Groen

Skechers S Lights

Naast de normale skechers kinderschoenen hebben we ook speciale edities van Skechers zo is de Skechers Energy Lights net nieuw. En die komen nu net op het perfecte moment! Want elk kind wil toch het nieuwe schooljaar in gaan met nieuwe schoenen.

Wanneer de kids het nieuwe schooljaar instappen, doen ze dat natuurlijk wel graag op de mooiste schoenen. Bij Nelson shop je nu de nieuwste Skechers Energy Lights sneakers, waarmee de kids gegarandeerd de show stelen op het schoolplein!

Skechers Flutter Heart Lights - Lage sneakers - Roze
Skechers Rainbow Racer - Lage sneakers - Blauw

Trend

We zien ze dit najaar overal opduiken, want ze zijn hipper dan ooit: schoenen met LED lampjes! Verschillende merken bieden de leukste modellen en zo komt Skechers met de Energy Lights sneakers voor jongens en meisjes. Door de eenvoudige sportieve look vallen de (18!!) lampjes extra op en zijn ze gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wil je het echt bont maken? Ga dan voor een metallic variant!

Skechers S-Lights - Sandalen - Zwart
Skechers Hands Free Slip-Ins S-Lights - Lage sneakers - Blauw

Zo werkt het

De schoenen zijn voorzien van een aan- en uitknop op de tong van de schoen. Hiermee kun je wisselen tussen maar liefst 11 lichtstanden. Je kunt ze zelfs laten knipperen, hoe gaaf is dat?! Natuurlijk kun je de lampjes ook even uitzetten, zodat de batterij niet te snel leeg loopt. Ze gaan dan tot wel 6 uur mee! Toch leeg? Dan laad je ze weer gemakkelijk op doormiddel van de meegeleverde USB kabel. De sneakers zijn verder gemaakt van zacht leer en zijn dus goed te onderhouden, ook in de wintermaanden. Kind blij, jij blij!

Zo style je ze

Eigenlijk hoef je over de outfit niet meer na te denken, want de schoenen zijn al een feestje op zich! Hou je toch van mixen en matchen? Stem de kleur van de lampjes dan af op de kleur van de kleding of accessoires zoals een schooltas. Zo stap je stijlvol het schoolplein op!

nelson-blog-nelson-skechers-voor-kids-3.jpg