Ideale schoenen voor een citytrip

Rome, Parijs, Barcelona, Londen, Lissabon, Praag, Berlijn… er zijn in Europa genoeg bruisende steden die voor je klaar liggen om deze zomer ontdekt te worden.

Rome, Parijs, Barcelona, Londen, Lissabon, Praag, Berlijn… er zijn in Europa genoeg bruisende steden die voor je klaar liggen om deze zomer ontdekt te worden. Neem je moeder, een vriendin of je zus mee en ga er even een paar daagjes tussenuit om een andere cultuur op te snuiven, lekker op terrasjes te zitten en uiteraard langs unieke boetiekjes te slenteren. In deze blog wordt op een rijtje gezet welke schoenen niet uit jouw koffer mogen ontbreken voor een citytrip.

Sneakers

Tijdens het bezoeken van een stad zal je er natuurlijk veel op uitgaan om de leukste hotspots te checken. Daarom is het belangrijk om in ieder geval een paar sneakers mee te nemen waar je, mocht het nodig zijn, uren op kunt lopen. Lichtgewicht schoenen zijn met warm weer wel zo prettig. Dan kan je denken aan een paar Skechers met een memory foam zool, maar bijvoorbeeld ook aan een basic Converse of juist een leuke Puma sneaker, deze kan je namelijk ook met elke outfit combineren!

Converse All Star Hi - Hoge sneakers - Wit
Steve Madden Possession-E - Lage sneakers - Wit
Converse All Star High Top Platform - Hoge sneakers - Wit
Skechers Uno Pearl Queen - Lage sneakers - Wit

Sandalen

Als de temperaturen heel hoog oplopen en je het nog steeds aandurft om op ontdekkingstocht te gaan, wil je natuurlijk zo min mogelijk aan je voeten hebben. Stevige sandalen zijn dan de luchtigste optie. Teva’s zijn voor velen ook al jaren favoriet vanwege het stevige voetbed en het grove profiel dat zorgt voor extra grip. Maar ook de Birkenstock is een goeie basic die niet kan missen als je op vakantie gaat!

G-Star Raw - Sandalen - Wit
Birkenstock Arizona - Sandalen - Taupe
Teva Midform Universal - Sandalen - Beige
Birkenstock Arizona - Sandalen - Bruin
Teva Hurricane XLT2 - Sandalen - Bruin
Birkenstock Gizeh - Sandalen - Zwart

Comfortabele hakken

Wil je je ’s avonds wat vrouwelijker kleden en een paar hakken onder je jurkje kunnen aantrekken? Wees dan niet bang, voor de wandeling naar het restaurant is het misschien niet verstandig om stiletto’s aan te trekken, maar er zijn genoeg comfortabele slee- en blokhakken voor je beschikbaar! La Strada heeft bijvoorbeeld vaak blokhakken die super on trend zijn en waar ook nog eens comfortabel op te lopen valt.

La Strada - Pumps - Zwart
La Strada - Pumps - Roze
Steve Madden Luxe - Pumps - Oranje
Steve Madden Luxe - Pumps - Beige
Steve Madden Cielo Viesta - Pumps - Roze

Om de leukste vakantie stappers te shoppen neem een kijkje online op nelson.nl of kom langs in een van onze winkels. Veel reisplezier!