How to wear: Tamaris

Ben je op zoek naar stijlvolle nieuwe schoenen maar ben je er nog niet precies uit wat voor model het moet worden? Neem dan eens een kijkje in de collectie van Tamaris!

Ben je op zoek naar stijlvolle nieuwe schoenen maar ben je er nog niet precies uit wat voor model het moet worden? Neem dan eens een kijkje in de collectie van Tamaris! Je vindt er heel veel verschillende schoenen, zoals pumps en ballerina’s maar ook sneakers en enkelboots. Voor elke gelegenheid is er een passend paar te vinden.

Uitstraling en comfort
Tamaris is een Duits bedrijf dat schoenen levert aan meer dan 70 landen. Het merk combineert tijdloze designs met moderne details. Denk bijvoorbeeld aan gespen, studs, ritsen en veters. Ook in materiaal, kleur en print heb je keuze uit veel verschillende varianten. Naast het uiterlijk is uiteraard ook aan het comfort gedacht. In de hakken van pumps en laarsjes verwerkt Tamaris het unieke Antishock-systeem wat zorgt voor schok-absorbering tijdens het lopen. Hierdoor lopen Tamaris schoenen altijd comfortabel en hou je het er lang op vol tijdens een flinke wandeling of een avondje stappen.

Combineren
Door de neutrale kleuren als bruin, beige, zwart en cognac zijn Tamaris schoenen heel gemakkelijk te combineren. Staat er een etentje op de planning? Kies dan voor een mooie basic zwarte pump of een stijlvol enkellaarsje die je draagt onder een jurk of rok. Zoek je een mooi casual model voor thuis of een dagje shoppen in de stad? Bekijk dan eens de sneakers en boots. Een lage sneaker met print combineer je onder een skinny maar kan ook prima onder een rok. Hou je van wat stoerders? Draag dan een paar hoge sneakers of enkelboots onder een boyfriend jeans.

Verder kun je bij Tamaris ook terecht voor zomerse slippers en sandalen met of zonder hak. En in het najaar? Dan ga je natuurlijk voor een paar mooie leren laarzen.

Tassen
Je outfit maak je tot slot af met een bijpassende tas. Ook hiervoor kun je terecht bij Tamaris. In de collectie vind je tassen in verschillende materialen, kleuren en stijlen. Kies bijvoorbeeld een stoere variant met gespen bij een casual outfit of een mooi geweven model voor een avondje uit!

Het hele jaar door kun je bij Tamaris dus terecht voor een passend paar schoenen! Hou de collectie regelmatig in de gaten voor New Arrivals en bestel jouw favoriete model direct online!
 
 Bron beeldmateriaal: Pinterest