Het perfecte vaderdag cadeau!

Het is bijna weer zover, vaderdag! De dag waarop jouw vader nog even extra in het zonnetje gezet mag worden. Weet jij nog niet wat je het best kan geven? In dit blog worden alle leuke cadeautjes op een rijtje gezet waarmee jij je vader zeker blij zal maken!

Slippers

Van teenslipper tot aan leren Birkenstock, er is voor iedere vader wel een perfect paar te vinden. Als jouw vader ’s zomers veel op slippers loopt (bijvoorbeeld op vakantie), kijk dan naar een paar slippers die comfortabel zijn. Merken die comfortabele slippers maken zijn Rieker, Ecco en natuurlijk Birkentocks. Deze slippers zijn veelal van leer en hebben een goed voetbed, waardoor jouw pa urenlang kan lopen zonder pijn aan zijn voeten. Houdt jouw vader meer van een sportief model? Kijk dan eens bij de exemplaren van Havaianas en Reef. Deze slippers zijn zowel in basic tinten als met de leukste kleurencombinaties en vrolijke prints. En nog een bijkomend voordeel is dat deze slippers óók lekker zitten!

Birkenstock Arizona - Sandalen - Zwart
Reef Cushion Spring - Slippers - Groen
Ecco 2ND Cozmo Tuscany - Slippers - Ecru
Birkenstock Eva Gizeh - Sandalen - Zwart

Blog_subbanner_vaderdagtips_week23_2023

Accessoires

Naast een paar slippers kan je je vader natuurlijk ook hartstikke gelukkig maken met accessoires, denk hierbij aan een leuke riem, petje of een paar sokken! Zo heeft Xpooos de mooiste kleurrijke sokken waarmee je echt indruk kan maken! Een riem van hoogwaardige kwaliteit is natuurlijk ook nooit mis en kan jaren mee gedaan worden. Als laatste is een leuke pet van bijvoorbeeld Tommy Hilfiger de perfecte pet voor de vader die het heerlijk vind om in de zomerse dagen te gaan wandelen!

Xpooos Burger hoge sokken - Sokken

Waar je ook voor gaat, je vader zal hoe dan ook blij zijn op deze mooie dag! Mocht je een item geven die niet goed is, dan kan deze altijd geruild worden. Mocht je er toch niet helemaal uit kunnen komen, dan kun je natuurlijk ook de Nelson Cadeaukaart geven, zodat hij er zelf wat moois van uit kan zoeken. Deze koop je in een van onze Nelson winkels.

Fijne vaderdag!