Het geheim achter ECCO SOFT

Eén van de bekendste modellen van ECCO is de ECCO SOFT. Het eerste ECCO SOFT model werd uitgebracht in 1981 en sindsdien is dit model de 'all time favorite' van menig ECCO-fan. Ieder seizoen wordt er nagedacht over de innovatie van de ECCO SOFT en het model is inmiddels uitgegroeid tot een complete schoenenlijn. Maar wat maakt deze schoenen nou zo razend populair?

Eén van de bekendste modellen van ECCO is de ECCO SOFT.  Het eerste ECCO SOFT model werd uitgebracht in 1981 en sindsdien is dit model de 'all time favorite' van menig ECCO-fan. Ieder seizoen wordt er nagedacht over de innovatie van de ECCO SOFT en het model is inmiddels uitgegroeid tot een complete schoenenlijn. Maar wat maakt deze schoenen nou zo razend populair?

nelson-blog-nelson-het-geheim-achter-ecco-soft-2.jpg

Het geheim achter ECCO SOFT
Wat de ECCO SOFT het meest comfortabel maakt is het leer! De SOFT-lijn wordt met extra zacht leer gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de schoenen helemaal naar jouw voeten vormen en na een tijdje wandelen dus nóg lekkerder zitten. Verder zijn ze gemaakt van full grain leather, wat extra sterk en duurzaam is. Dit zorgt ervoor dat jouw schoenen nog langer meegaan! En het leuke is deze leersoort krijgt met verloop van tijd een hele mooie ‘gedragen leer’ look.

Design
Iedere variant van de SOFT heeft een zeer comfortabele, uitneembare binnenzool en een aangespoten buitenzool, welke veel steun en demping biedt. Ideaal om langere wandelingen op te maken! De SOFT staat bekend om zijn simpele design, en kan dus echt naar iedere gelegenheid gedragen worden. De collectie is zeer geschikt om lang op te lopen en daardoor dus ook heel populair bij mensen met 'staande beroepen'.  En ga je na je werk nog de stad in? Het simpele design zorgt dat de schoenen overal bij passen. Ze staan heel tof onder jouw casual gescheurde jeans of een stoer jurkje! Een multifunctionele schoen dus…

SOFT 8
Bij de SOFT-collectie denk je allang niet meer alleen aan een veterschoen. De collectie biedt voor ieder wat wils en heeft ook hele fijne instappers en sandalen. Deze lente is de ECCO SOFT 8  gelanceerd, waarbij het Scandinavisch minimalisme en comfort samen komen. Deze trendy, retro sneaker is zowel in een hoog als laag model uitgebracht en je hebt keuze uit veters of een klittenbandsluiting. Door het contrast van de glanzende, witte cupzool in combinatie met het witte, zwarte, cognac of zilveren leer heeft de SOFT 8 heeft een spannende 'monochrome look'. De schoenen zijn deels gemaakt van extra ventilerend leer voor extra comfort en ook de leren binnenzool verbetert de luchtcirculatie. Deze binnenzool kan eruit gehaald worden voor extra ruimte in de schoen. De SOFT 8 is verkrijgbaar voor zowel dames en heren…  Zo lopen jij en je partner er dit seizoen helemaal volgens de laatste trends bij!