Herenschoenen trend: Boots!

Niet alleen voor dames zijn de stoere boots een trend, ook de heren kunnen niet meer om deze trend heen.

Niet alleen voor dames zijn de stoere boots een trend, ook de heren kunnen niet meer om deze trend heen. Naast dat boots hartstikke hip zijn, zijn ze natuurlijk ook nog eens heerlijk warm voor de winter. In dit blog laat ik je drie fijne merken zien!

Dr. Martens
Dr. Martens. Je hebt er vast al van gehoord. De boots van Dr. Martens zijn over de hele wereld beroemd vanwege hun uiterlijk, duurzaamheid en comfort. Deze stoere boots mogen dus echt niet ontbreken in jouw kast! Naast dat ze er natuurlijk super stoer uit zien zijn deze stappers ook nog eens heerlijk warm! Draag ze met een fijne jeans en een comfortabele sweater! Geen zin om iedere ochtend je veters te strikken? Dan kies je toch voor dit trendy chelsea model. Want een ding is zeker: met een paar Dr. Martens zit je altijd goed!

Timberland
Ben jij op zoek naar een paar milieuvriendelijke, stevige maar ook vooral mooie & comfortabele stappers dan ben je bij Timberland aan het juiste adres. Ken je bijvoorbeeld de Timberland Premium Classic
nog? Dit is het bekendste product van Timberland, en ze zijn nog steeds helemaal trendy en niet weg te denken uit de mode wereld. Inmiddels zijn ze er natuurlijk in vele andere kleuren en is er voor ieder wat wils. Naast het originele model heeft Timberland ook een hoop nieuwe modellen aan haar collectie toegevoegd, zoals dezemet een wat sportievere uitstraling. Daarbij is de veterboot super licht van gewicht wat zorgt voor veel comfort!

Hub
Op zoek naar een goede mix van modern en comfortabel? Wellicht heeft Hubdan waar jij naar op zoek bent. De gevoerde veterboots zijn perfect voor de komende maanden. De witte zolen zorgen voor een sportief uiterlijk, maar door de mooie kleuren en de combinatie van leer en suède kun je de schoenen ook netjes dragen. Draag je jeans in je schoenen en combineer met een stoer blouseje, zo ga je helemaal mee met de laatste trends.

Benieuwd naar de rest van onze collectie? Meer heren boots vindt je hier.