Terug naar boven

Gastblog May: Steve Madden sandalen Wat gaat May dragen in 2018? Je leest het in dit blog!

Blogger May
  • May
  • Blogger

  • dinsdag 20 februari 2018
  • 1712 keer bekeken

Leesduur: 2 minuten

Wat is 2017 ontzettend snel gegaan! Het was voor mij persoonlijk een goed jaar geweest met betrekking tot werk. Privé heb ik het minder leuk afgesloten dit jaar, maar dat hoort allemaal bij het leven. Het is vallen en opstaan en ik ben zelf ook kritischer gaan kijken naar mijn kleding- en schoenenkast. Ik heb een grote opruiming gedaan en alleen de belangrijkste key-items en schoenen die het meest comfortabel zijn gehouden. 

Als het gaat om schoenen ga ik het nieuwe jaar in met alleen maar comfortabele, praktische schoenen. Natuurlijk zullen er wel een paar killer heels tussen zitten, zoals die van Steve Madden, want tijdens het uitgaan wil ik toch net die extra confident boost hebben. Daar horen een mooie paar hakken er zeker bij! Voor de rest zul je mij echt veel in stoere laarzen en makkelijke sneakers zoals Vans zien. Ik raad het je echt aan om een schone start te beginnen en je schoenen weg te geven of te verkopen, zodat je weer fris het nieuwe jaar in kan gaan. Net zoals Paolo Nutini in zijn nummer ‘’new shoes’’ zingt: ‘’Hey I put some new shoes on and suddenly everything’s alright!’’ dat is echt zo! Ik wens jullie een mooi nieuw jaar toe! 

Auteur
Blogger May
  • May
  • Blogger

In 2011 is May (spreek uit My) haar blog Ohmaygod.com begonnen met als doel haar volgers te inspireren met haar kledingstijl en ze op de hoogte te houden van haar avonturen. In haar tienerjaren was ze al erg geïnteresseerd in mode en het volgen van andere bloggers. Ook is fotografie een grote passie van May en dit zie je zeker terug op haar blog en Instagram (@ohmaygod) waar ze prachtige foto’s deelt. Haar stijl zou je kunnen omschrijven als casual met een edgy twist.