Terug naar boven

Gastblog May: Ps Poelman enkellaarsjes!

Blogger May
  • May
  • Blogger

  • woensdag 15 maart 2017
  • 2623 keer bekeken

Leesduur: 2 minuten

Het nieuwe seizoen is daar en ik vertel jullie vandaag meer over mijn nieuwe favoriete laarzen van PS Poelman

Wat leuk is aan deze enkellaarsjes is dat je ze het hele jaar door kan dragen. Aangezien het altijd nog even afwachten is wat het weer doet, zijn deze schoenen top voor elk temperatuur. Nu zal ik ze nog vaak dragen met een high waist jeans en een ruffle trui zoals in deze look. 

De ruffle trend komt dit seizoen ook veel meer tevoorschijn. Dit zie je vooral in truien, jurken en blousjes terugkomen. Persoonlijk vind ik het een leuke trend, maar het kan ook heel erg meisjesachtig worden. Mijn stijl is een tikkeltje stoerder, dus dan maken leren laarsjes, een grote riem in combinatie met een spijkerbroek het meer grof. Naarmate het mooier weer wordt, zal ik de schoen bijvoorbeeld gaan combineren met jurken met prints, blousjes in hoge rokken of met t-shirts met spijker shorts.  Je kan er eindeloos mee combineren, vooral als je net voor een edgy look wilt gaan. Mijn outfits zullen vooral een bohemian vibe krijgen met de laarzen, wat mij voorbereid op het festival seizoen! Investeer vooral in een goede laars voor het komend jaar, want je kan er bijna niet fout mee gaan.

May, Ohmaygod.com

Auteur
Blogger May
  • May
  • Blogger

In 2011 is May (spreek uit My) haar blog Ohmaygod.com begonnen met als doel haar volgers te inspireren met haar kledingstijl en ze op de hoogte te houden van haar avonturen. In haar tienerjaren was ze al erg geïnteresseerd in mode en het volgen van andere bloggers. Ook is fotografie een grote passie van May en dit zie je zeker terug op haar blog en Instagram (@ohmaygod) waar ze prachtige foto’s deelt. Haar stijl zou je kunnen omschrijven als casual met een edgy twist.