Terug naar boven

Gastblog Lizzy: Vans!

Blogger Lizzy
  • Lizzy
  • Blogger

  • dinsdag 11 april 2017
  • 2871 keer bekeken

Leesduur: 2 minuten

De zon laat zich steeds vaker zien en ook de temperaturen stijgen. Tijd om de voorjaarskleding uit de kast te trekken! De warme truien maken plaats voor tee’s en tops en ook op het gebied van schoenen kunnen de laarzen weer in de kast. Hoewel mijn Dr Martens nog steeds grote favoriet zijn, kies ik de laatste tijd toch vaak voor mijn Vans. Een schoen die tegenwoordig heel veel wordt gedragen.

Deze schoen van Vans is oorspronkelijk een skateschoen, maar hij is nu niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het is een simpele zwarte schoen met witte belijning en daardoor erg goed te combineren. De schoen zit erg lekker en heeft veel grip door de wafelzool. Een echte klassieker! De schoenen worden namelijk al gemaakt sinds 1966. Doordat streetwear de laatste jaren enorm populair is, is de schoen misschien wel populairder dan dat ‘ie ooit is geweest. En laat ik nou net heel veel van die stijl houden!

De Vans geven een outfit een sportieve twist en ik vind het vooral tof in combinatie met een all black outfit, zodat de schoenen wat meer opvallen. Nu is al dat zwart een beetje warm als de zon schijnt, maar gelukkig zijn er nog tal van andere opties. Zo staan ze ook heel cool onder een mom jeans met een mooie top erop maar ook onder een rokje doet de sneaker het goed. Sportief, maar toch vrouwelijk! Het is tevens ook een aanrader voor onder je festivaloutfit, want door het comfort kun je er uren op dansen. Je hoort het al: deze schoen is een echte all-rounder en ik ga ‘m veel dragen het komende jaar.Al met al, de Vans sneaker is een echte tip als je nog zoekt naar een goed paar sneakers om het seizoen mee door te komen. Je zult de schoen nog vaak tegenkomen op mijn Instagram-pagina, waar je wellicht inspiratie uit kunt halen om ze te combineren.  

Auteur
Blogger Lizzy
  • Lizzy
  • Blogger

Lizzy begon haar blog Ourfavourites.nl 6 jaar geleden. Ze hield van schrijven en vond het daarnaast ook leuk om haar passie voor mode, beauty en lifestyle te delen met anderen. Via haar blog houdt Lizzy je regelmatig op de hoogte van al haar belevenissen, favoriete hotspots en fashion items. Zo doet ze verslag van events en neemt ze je mee in haar leven met haar terugkerende item: ‘My life as Liz’.