Terug naar boven

Gastblog Jennie: Timberland boots! Jennie vond de perfecte herfstboots van Timberland! Lees snel verder!

Blogger Jennie
  • Jennie
  • Blogger

  • zaterdag 2 december 2017
  • 1535 keer bekeken

Leesduur: 1 minuten

De herfst is weer begonnen! Hoewel ik het jammer vind dat ik dan niet veel meer bezig kan zijn met mijn favoriete hobby longboarden (vanwege alle bladeren en takken op de grond), vind ik het toch altijd een heel fijn seizoen. Waarom? Omdat je in de herfst de mooiste wandelingen kan maken. De hond achterin de auto, warme boots aan, een rugzak met drinken en wat lekkers mee en je bent klaar voor een leuke dag. Het mooiste moment van de herfst vind ik wanneer de bladeren bruin/rood zijn en de lucht strakblauw. Een koud briesje erbij, overal mooie natuur spotten en dan binnen eindigen met warme chocolademelk. Lekker, toch?

Mijn wandellaarzen voor dit jaar heb ik al uitgekozen. Het zijn deze zwarte chelsea boots van Timberland geworden. Het is een mooie basic laars van goede kwaliteit en gemaakt van mooi materiaal. Ik denk dat ik hier jaren plezier van ga hebben en niet alleen tijdens het wandelen in de bossen. De laarzen zijn natuurlijk ook perfect voor een leuke herfst- of winterlook. Deze foto’s zijn van mijn eerste wandeling met de laarzen en ik ga er zeker nog heel veel wandelingen mee maken de komende weken.

Jennie

Instagram: @jenniefromtheblog
www.jenniefromtheblog.com


Gerelateerde artikelen Onze favorieten


Auteur
Blogger Jennie
  • Jennie
  • Blogger