Terug naar boven

Gastblog Anita: Ps Poelman bikerboots!

Blogger Anita
  • Anita
  • Blogger

  • donderdag 9 februari 2017
  • 6598 keer bekeken

Leesduur: 2-5 minuten

Hoi lieve lezers,

Het weer verandert elke week. Iets wat ik niet fijn vind, want wat voor outfit trek je dan aan? Het verandert zo vaak dat je de ene keer te koud gekleed bent en de andere keer veel te warm. Daarentegen blijkt het combineren van schoenen achteraf altijd een goede keus van mij. Vandaar dat ik het vandaag over mijn favoriete paar schoenen wil hebben! Ik ben een groot fan van enkellaarsjes en boots, laten deze nou net goed van pas komen deze weken. 

Voor mij zijn zwarte schoenen de ultieme musthave en het liefst heb ik ze in elk soort. In de tijd dat ambassadeur ben voor Nelson maakte ik kennis met het merk Ps Poelman. Dit merk heeft alle soorten enkellaarsjes in het zwart, vandaar dat er voor iedere vrouw wat tussen zit. Ik ben gegaan voor deze Ps Poelman boots. Wat ze echt stoer maakt zijn de studs waar de veters mee vast zitten. Ik kan ze eindeloos combineren. Maar voor vandaag heb ik gekozen voor een bordeaux jasje, een fijne grijze sweater en een donker grijze jeans. Voor mij de perfecte outfit voor een koude dag. 

Welke Ps Poelman boots zijn jouw favoriet? Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik ze morgen weer aantrek, maar dan wel met een nieuw gecombineerde outfit.

Liefs, AnitaAuteur
Blogger Anita
  • Anita
  • Blogger

Voordat Anita in 2012 haar eigen blog Fashion-Attacks.com begon, volgde ze zelf diverse modebloggers. Ze raakte zo geïnspireerd door al die verschillende stijlen, dat ze na een paar maanden besloot haar eigen blog op te starten. Het begon allemaal als een hobby, maar inmiddels houdt Anita je bijna dagelijks op de hoogte van de laatste trends, haar favoriete items en inspireert ze je met outfits en stylingtips!