Terug naar boven

ECCO Shape: unieke hakken!

Blogger Sanneke
  • Sanneke
  • Blogger, Social Media / Content Marketeer

  • donderdag 3 oktober 2019
  • 451 keer bekeken

Leesduur: 2-5 minuten

Draag jij graag hoge hakken, maar heb je snel last van zere voeten? Probeer dan eens de ECCO Shape collectie! Ook dit najaar vind je weer prachtige nieuwe modellen volgens de laatste trends.

Wie mooi wil zijn hoeft géén pijn te lijden!
Een beetje fashionista ziet er graag goed uit, maar tegenwoordig hoeft dat allang niet meer te betekenen dat dit niet gepaard kan gaan comfort. Wie mooi wil zijn, hoeft géén pijn te lijden! ECCO heeft namelijk een innovatieve hak ontwikkeld. De filosofie: de vorm moet de functie volgen. Door het speciale voetbed, lijken de hakken van de schoenen 1,5 cm hoger dan ze in werkelijkheid zijn. Je kunt vanaf nu dus ogenschijnlijk 9 cm hoge hakken dragen, zonder het ongemak daarvan!

De nieuwe Shape collectie
In ECCO Shape collectie van dit najaar vind je veel stijlvolle enkellaarsjes. Van een hoge blokhak, tot een stoere western variant. Je vindt diverse bruintinten en ook populaire modellen als de chelsea boot terug in de collectie. Ga je toch liever voor een goede basic? Geen probleem, ook een paar chique zwarte laarsjes ontbreken niet in de collectie. Alle modellen kenmerken zich door het typisch Scandinavische minimalisme. Daarnaast zijn alle schoenen voorzien van een zacht kalfslederen bovenwerk, de kwaliteit die je van ECCO gewend bent dus!

Bekijk de ECCO Shape collectie hier of kom langs in de winkel en kies jouw favoriet!


Gerelateerde artikelen Onze favorieten


Auteur
Blogger Sanneke
  • Sanneke
  • Blogger, Social Media / Content Marketeer