Dit zijn de fijnste canvas schoenen!

In het voorjaar zijn ze niet uit het modebeeld weg te denken: canvas schoenen! Schoenen die gemaakt zijn van canvas zijn helemaal hip, hebben een fleurige lente look, en zorgen ervoor dat je voeten blijven ademen tijdens warmere dagen. Genoeg redenen om een paar canvas schoenen aan te schaffen! Nelson biedt dit seizoen een breed scala aan canvas schoenen van verschillende merken. Voor ieder wat wils dus… Ik zal de merken even op een rijtje zetten!

In het voorjaar zijn ze niet uit het modebeeld weg te denken: canvas schoenen! Schoenen die gemaakt zijn van canvas zijn helemaal hip, hebben een fleurige lente look, en zorgen ervoor dat je voeten kunnen blijven ademen tijdens warmere dagen. Genoeg redenen om een paar canvas schoenen aan te schaffen! Nelson biedt dit seizoen een breed scala aan canvas schoenen van verschillende merken. Voor ieder wat wils dus… Ik zal de merken even op een rijtje zetten!

nelson-blog-nelson-dit-zijn-de-fijnste-canvas-schoenen-2.jpg Converse
De bekendste canvas schoenen zijn toch wel de All Stars van Converse! Deze schoenen bestaan al jaren, en waren van origine een basketbalschoen en sindsdien eigenlijk nooit uit het straatbeeld verdwenen! Nelson biedt All Stars aan in verschillende lentekleurtjes als: rood, donkerblauw, wit en beige. Bij iedere outfit kun jij dus een bijpassend kleurtje vinden! De schoenen zijn unisex, waardoor je ze ook nog eens leuk kunt matchen met je partner!

Vans
In dit lijstje kunnen de Vans natuurlijk niet ontbreken! De skateschoen wordt niet meer alleen door skaters gedragen, maar is een stoere finish voor iedere outfit! De klassieke Vans met witte belijning zijn gemaakt van canvas, waardoor je voeten lekker luchtig blijven. Verder zit er onder de schoen een stevige wafelzool, die zorgt voor extra grip. Genoeg comfortabele kilometers dus! Vans zijn ook uitgevoerd in verschillende kleurtjes: blauw, wit, zwart en zwart/wit. Voor een stoere look match je de schoenen met een momjeans en spijker- of leren jasje! nelson-blog-nelson-dit-zijn-de-fijnste-canvas-schoenen-3.jpg Superga
Superga brengt schattige dames sneakers uit, die gemaakt zijn van canvas. Pluspunt: de schoenen hebben ook een dikke platform zool. Dit zorgt ervoor dat ze er super fashionable uitzien, maar ook nog eens extra demping bieden. Goed voor de voetjes dus! De schoenen zijn uitgebracht in een witte en blauwe kleur. Heel neutraal en past dus bij iedere outfit aankomende Lente. Match de witte variant met een schattig bloemenjurkje of de blauwe onder je favoriete gescheurde jeans! Liever geen dikke zool? Dan kun je bij Nelson ook terecht voor de classic variant.