Deze schoenen zijn hip én comfortabel!

Tegenwoordig zijn comfortschoenen echt niet meer zo saai, en kunnen ze zelfs super trendy zijn.

Tegenwoordig zijn comfortschoenen echt niet meer zo saai, en kunnen ze zelfs super trendy zijn. Wie mooi wilt zijn hoeft dus echt geen pijn te lijden. In dit blog laat ik je de leukste schoenen zien van onze comfort merken.

ECCO
ECCO is een van oorsprong Deense schoenenproducent, wat is opgericht in 1963. Oprichter Karl-Heinz Werner Toosbuy wilde schoenen creëren en produceren met een hoge mate van comfort en kwaliteit. Inmiddels is ECCO uitgegroeid tot een van de grootste producenten ter wereld. Naast dat de schoenen van ECCO super comfortabel en van goede kwaliteit zijn, kunnen de schoenen ook super trendy zijn. Zoals deze ECCO Scinapse in een echte trendkleur van nu: geel. Laat de kleur van deze toffe stappers terugkomen in je outfit, en je loopt er helemaal volgens de laatste trends bij! Liever een kleur dat echt overal bij kan, ga dan voor de ECCO Omni-Vent sneaker in zwart of wit, helemaal volgens de ‘dad sneaker’ trend. Een ding is zeker: heb je deze sneakers eenmaal gepast, dan ben je verkocht. Het Gore-Tex Surround systeem maakt de sneakers waterdicht, maar laat de schoen toch goed ademen. Warmte en zweet worden direct afgevoerd waardoor uw voeten droog en comfortabel blijven, zelfs bij hogere temperaturen!

Gabor

Gabor, een Duits merk dat opgericht is in 1949. Bij Gabor krijgt zowel het design als het comfort van een ontwerp de aandacht die het verdient. Waar ECCO het nog wat bescheiden houdt, pakt Gabor uit met leuke prints en kleuren. Ga voor een paar superleuke sandalen met blokhak en een panterprintje, of deze vrouwelijke sleehakken in een rosé gouden kleur. Draag ze onder een jurkje of je favoriete jeans met een leuke top. Hou je van stoer maar wil je toch een vrouwelijk sandaaltje? Dan zijn deze met studs op de hak wat voor jou. Match ze met wat mooie zilveren sieraden en je bent klaar voor een avondje uit.

Ara
Nog een Duits merk dat is opgericht in 1949, is Ara. Een van mijn favorieten is de Ara fusion sneaker. Deze sneakers met een ‘athleisure’ look ziet er niet alleen sportief uit, maar zitten ook nog eens heel erg comfortabel! De sneaker is uitgevoerd in een combinatie van suède en elastisch textiel met een sock instap, waardoor ze mooi aansluiten en toch lekker luchtig zijn. De zool is een zogenoemde Dynergy zool die schokken absorbeert. Je gewicht wordt verdeeld over de hele zool zodat je je voeten goed kunt afrollen. Het voelt bijna alsof je op wolkjes loopt, dus hier hou je het zeker de hele dag op uit. Kortom, deze moet je echt eens proberen!