Deze kindersandalen zijn hip en praktisch!

De grote zomervakantie is in zicht!

De grote zomervakantie is in zicht! Misschien gaan jullie wel heerlijk op vakantie met het vliegtuig naar Spanje, naar de camping in Italië of blijven jullie gewoon lekker in Nederland deze zomer. De kids hebben in ieder geval genoeg vrije tijd om heerlijk buiten te spelen en om leuke dingen te doen. In dit blog laat ik je daarom de leukste, maar ook vooral praktische kindersandalen zien, zodat je zeker weet dat je kids er de hele zomer op vooruit kunnen.

Teva
Teva staat voor avontuur. De sandalen van dit merk zijn super comfortabel, en door de stevige zolen heb je ook lekker veel grip. De sandaaltjes zijn gemakkelijk te verstellen, en daardoor geschikt voor de meeste voeten. Zijn ze vies geworden door al dat bomen klimmen en spelen in de zandbak? Dan spoel je ze gewoon eventjes af onder de kraan! Naast praktisch zijn de sandalen van Teva ook super hip, door alle leuke kleurtjes en printjes die verkrijgbaar zijn. Voor de meisjes dit leuke modelletje met lieve aardbeitjes of deze met vosjes. Voor de jongens zijn er uiteraard ook stoerdere kleurtjes, zoals deze blauwe sandalen of deze in legergroen. Een ding is zeker: lopen, rennen, springen, fietsen; het kan allemaal met de sandalen van Teva.

Timberland
De kindersandalen van Timberland mogen dit jaar zeker niet ontbreken in onze collectie.  Ze zijn makkelijk aan en uit te trekken doormiddel van klittenband, en zijn heerlijk luchtig en comfortabel. Doordat het voetbed van rubber kun je deze ook zo even afspoelen. Voor de meiden een paar leuke roze stappers, en voor de jongens een paar stoere zwart met rood kleurcombinatie. De modelletjes van Timberland zijn verkrijgbaar vanaf maat 21 tot en met 38!

ECCO
Bij ECCO, een van oorsprong Deense schoenenproducent, denk je natuurlijk gelijk aan comfort. Dit jaar hebben wij ook ECCO kindersandalen aan de collectie toegevoegd, voor zowel jongens als meisjes. De sandalen van ECCO hebben allemaal een sluiting met klittenband, waardoor je de sandaal goed op de voeten van je kind kunt afstellen. Zo blijven ze mooi aan de voet zitten, en door het voorgevormde voetbed biedt deze extra ondersteuning en comfort.

De hele kids collectie vindt je hier.