De leukste kinderschoenen voor zowel jongens en meisjes!

Waar het vroeger nog normaal was dat meisjes typische meisjesschoenen, en jongens typische jongensschoenen droegen, is dat nu helemaal niet meer het geval.

Waar het vroeger nog normaal was dat meisjes typische meisjesschoenen, en jongens typische jongensschoenen droegen, is dat nu helemaal niet meer het geval. Een opkomende trend is nu juist dat voor zowel mannen als vrouwen, jongens als meisjes de schoenen steeds meer op elkaar gaan lijken. Verschillende merken hebben dan ook unisex modellen in de collectie. In dit blog laat ik je 3 van deze merken zien.

Dr. Martens
Een echte trend, voor zowel jongens als meisjes: de Dr. Martens. Heb jij ze al? Zo niet, ren dan snel naar de winkel, want als je deze stappers eenmaal hebt kun je echt niet meer zonder. En dat geld ook voor je mini-me. De kinder Doc’s hebben naast veters ook nog een rits, wat wel zo makkelijk is voor kinderen. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, maar ook in een gevoerde uitvoering. Super leuk onder een rokje of jurkje, maar ook heel stoer voor de jongens onder hun spijkerbroek met comfy sweater!

Timberland
De stoere boots van het merk Timberland zijn er ook in unisex modellen! Stoere schoenen voor alledaags gebruik, dat zijn de stappers van Timberland. Wat dacht je van deze veerboot in gevet leer. Erg leuk bij een fijne skinnyjeans en een lekker truitje. Liever een sportiever model, maar toch lekker warm? Dan is dit een fijn model. De witte zool maakt hem lekker sportief, en doordat de schoen aan de zijkant nog een rits heeft kun je hem gemakkelijk aan- en uit trekken. De schoenen zijn uitgevoerd in nubuckleer en verkrijgbaar in meerdere kleuren, voor ieder wat wils dus.

Bergstein
Een paar regenlaarzen zijn natuurlijk echt onmisbaar voor ieder kind! En hoe fijn is het dat de laarsjes van Bergstein unisex zijn? Is je zoon/dochter eruit gegroeid? dan kan zijn of haar boertje/zusje het volgend jaar aan! Kies uit rood, geel, blauw, roze of groen! Draag er eventueel nog een paar wollen zooltjes en dikke sokken in als het buiten wat kouder is, zo ben je helemaal klaar om buiten in de regen te spelen.

Bergstein - Regenlaarzen - Geel
Timberland Courma Kid - Rits- & gesloten boots - Cognac