Terug naar boven

Buffalo is back! De favoriete sneakers van de Spice Girls zijn terug! Lees er alles over in dit blog.

Blogger Sanneke
  • Sanneke
  • Blogger, Social Media / Content Marketeer

  • donderdag 6 september 2018
  • 1570 keer bekeken

Leesduur: 2 minuten

Dat de modetrends uit de 90’s een comeback maken zal je vast niet ontgaan zijn. En met deze trends zijn ook de iconische merken uit de 90’s terug van weggeweest. Ken je ze nog? Die opvallende platform sneakers van de Spice Girls? Buffalo London is anno 2018 helemaal terug met de Buffalo Classics! Sterren als Ariana Grande en Dua Lipa zijn al met de opvallende platform sneakers gespot en ook het straatbeeld vult zich langzaam met deze grove stappers.

De originele Buffalo Classics werden in 1995 ontworpen en werd al snel door iedere tiener, techno fan en celebrity gedragen. Ze waren dus niet alleen een favoriet van de Spice Girls, maar een musthave voor een hele generatie! De sneaker is inmiddels herontdekt door de fashion wereld en sindsdien weer razend populair. Buffalo heeft de sneaker een update gegeven en voorzien van een lichtere platform zool (ook wel cloud sole), maar ondanks dat is het chunky silhouet behouden. De schoenen zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen, zoals zacht nubuckleer.

In onze premium collectie shop je de Buffalo Classics in diverse kleuren in twee verschillende modellen. En hoe je ze draagt? Het liefst met veel streetstyle-proof items zoals hoodies, joggingbroeken, denim en heuptasjes. Maar natuurlijk kun je ze ook classy stylen onder een rok of wijde pantalon. Het fijne is dat in 2018 eigenlijk alles mag! Durf jij het aan? Bekijk de collectie dan hier of kom langs in één van onze premium stores.

Gerelateerde artikelen Onze favorieten


Auteur
Blogger Sanneke
  • Sanneke
  • Blogger, Social Media / Content Marketeer