Terug naar boven

Anita over de brogue trend!

Blogger Anita
  • Anita
  • Blogger

  • zaterdag 17 september 2016
  • 4904 keer bekeken

Leesduur: 2-5 minuten

In het Nelson magazine vertelde ik jullie over de brogue trend die nu helemaal hot is. In dit blog geef ik jullie graag wat stylingtips, want hij kan met zoveel verschillende combinaties gedragen worden! Ik houd zelf vooral van less is more, voor minimalistische outfits moet je dus bij mij zijn. Op mijn eigen blog combineer ik outfits die simpel gedragen kunnen worden, die fijn zitten en toegankelijk zijn voor elk ander persoon. Maar natuurlijk wil je er wel leuk uit zien en dat kan zeker met de brogue als uitgangspunt voor je look! 

We kennen allemaal de zwarte brogue variant. Geperforeerde gaatjes, in leer of vaak lakleer. Het is casual en veilig, want het past bij elke outfit. In mijn ogen kan een brogue in die kleur toch wat zakelijk over komen. Om deze trend anders aan te pakken en je outfit nog leuker te maken kun je kiezen voor een metallic variant. Dit lijkt misschien moeilijk te combineren, maar juist alle kleuren en outfit combinaties passen hierbij. Denk aan denim, luipaard print of bij een leren broek. Het zorgt er juist voor dat het je outfit afmaakt en het zakelijke imago van de brogue afneemt. Vandaar dat ik gekozen heb voor een bronzen variant met een robuuste zool, zodat ze zeker zullen opvallen. Mijn stijl is dus minimalistisch, zo heb ik mijn outfit afgestemd op mijn schoenen. De items van de rest van mijn outfit mogen rustiger zijn. Vandaar dat ik mijn brogues combineer met een cropped denim jeans en een off-shoulder top. Ik kan eindeloos deze schoenen combineren! 

Hieronder mijn favorieten brogues die passen bij elke everyday look. Is de metallic kleur toch niet iets voor jou, dan kan je altijd gaan voor een mooie robuuste zwarte lakleren brogue. Net zo makkelijk te combineren als de metallic varianten! Auteur
Blogger Anita
  • Anita
  • Blogger

Voordat Anita in 2012 haar eigen blog Fashion-Attacks.com begon, volgde ze zelf diverse modebloggers. Ze raakte zo geïnspireerd door al die verschillende stijlen, dat ze na een paar maanden besloot haar eigen blog op te starten. Het begon allemaal als een hobby, maar inmiddels houdt Anita je bijna dagelijks op de hoogte van de laatste trends, haar favoriete items en inspireert ze je met outfits en stylingtips!