Alternatieven voor pumps tijdens de feestdagen

Al die feestelijkheden in december zijn leuk, maar vooral de dames zullen zich herkennen in het fenomeen pijnlijke voeten.

Al die feestelijkheden in december zijn leuk, maar vooral de dames zullen zich herkennen in het fenomeen pijnlijke voeten. Met name door pumps. Ben je ze helemaal zat of ben je sowieso al niet zo’n fan van dit goed gehakte schoeisel? Dan zijn er genoeg andere alternatieven om comfortabel en toch stylish alle borrels, diners en feestelijkheden te overleven!

nelson-blog-nelson-alternatieven-voor-pumps-tijdens-de-feestdagen-2.jpg

Brogues
Welke schoenen je kiest, hangt natuurlijk helemaal af van het type outfit. Ga je naar een zakelijke borrel? Dan is het zaak om er toch netjes uit te zien. Vaak wordt gedacht dat pumps hierbij horen, maar niets is minder waar. Zo zijn een paar lakleren brogues van Ecco helemaal geschikt om onder een net jurkje te dragen. Deze schoentjes zijn niet alleen netjes, maar ook comfortabel en stylish. Zo houd je een hele avond staan een stuk gemakkelijker vol dan op een paar pumps! Ga je liever voor een iets stoerdere look? Dan heeft Nelson brogues in de collectie met een plateauzool. Deze stoere – maar toch nette – schoenen geven je outfit nét die speciale touch om echt feestelijk voor de dag te komen.

Loafers
Ook helemaal hot dit jaar zijn de loafers. Deze klassieke instapschoentjes zijn helemaal terug van weggeweest en ideaal als alternatief voor pumps. Juist omdat de modellen vaak klassiek zijn, zijn ze ook meteen netjes en feestelijk. Ze zijn prima te combineren onder een rokje of pantalon en passen eigenlijk overal bij. Hou je wel van een twist? Ga dan voor de panterprint loafers van La Strada. Je voeten worden zijn op deze manier hoe dan ook eyecatchers. Liever gewoon zwart? Ook dat is geen probleem met de loafers van Clarks of Nelson.

(Enkel)laarzen
Een all time favorite en verkrijgbaar in allerlei soorten en maten: laarzen! Of het nu enkellaarsjes zijn of overknee boots, met een paar laarzen zit je altijd goed. Onder een pantalon of jurkje zijn een paar enkellaarsjes altijd geschikt en draag je een leuk rokje kies dan voor een paar overknee boots voor een speels effect. Bijkomend voordeel is dat laarzen een stuk warmer zijn dan pumps en dat is geen overbodige luxe met de temperaturen van de afgelopen tijd. Laarsjes zijn zowel netjes als stoer en zijn een prima vervanger voor een paar pumps, want ze kunnen eigenlijk altijd en overal bij!

Of je nu pijnlijke voeten wil voorkomen of gewoon sowieso graag comfortabel op stap gaat, dan zijn de bovenstaande vervangers voor pumps het helemaal. Dit schoeisel is niet alleen super hip en trendy, maar ook nog eens feestelijk zoals je graag voor de dag wil komen tijdens deze feestelijke maand. Heb je ze nog niet in huis? Een van deze modellen shoppen kan in onze winkels of gemakkelijk online!

Veel plezier!