Alternatieve schoenen voor de feestdagen

Het is bijna zover! Nu de feestdagen in zicht zijn ben je natuurlijk al aan het nadenken over welke outfit en schoenen je aan gaat trekken.

Het is bijna zo ver! Nu de feestdagen in zicht zijn ben je natuurlijk al aan het nadenken over welke outfit en schoenen je aan gaat trekken. Bij een feestlook denk je waarschijnlijk meteen aan een paar hoge hakken, zoals pumps. Dit is natuurlijk hartstikke leuk als je de hele avond stil zit, maar iets minder leuk als dat niet kan en je bijvoorbeeld het kerstdiner moet verzorgen. In deze blog geef ik je daarom een aantal leuke alternatieven voor de feestdagen!

Boots

Boots zijn dit seizoen helemaal hot, en dan vooral de chunky variant. Je combineert deze dan ook perfect met een sierlijk jurkje, voor een tof contrast. Ga voor een paar zwarte chelseaboots van Nelson, of kies voor een lichtere kleur, van Maruti. Met een paar Dr. Martens zit je ook altijd goed. Ga voor de lak variant en draag ze met een donkere panty en een leuk glitter jurkje en je bent helemaal klaar voor de feestdagen. En, voor de finishing touch maak je je look natuurlijk af met een sierlijke schoudertas.

Maruti - Chelseaboots - Beige
Dr. Martens Jadon - Veterboots - Zwart
Nelson - Veterboots - Beige

Hoge laarzen

Een andere trend dit seizoen is de hoge, elegante laars. Een mooi paar laarzen staat dan ook prachtig onder een nauwsluitende jurk, maar ook zeker bij een pantalon en colbert. Zo heeft Rapisardi stijlvolle hoge laarzen die perfect op je been aansluiten, met een mooie hakhoogte. Maar ook in onze eigen Nelson collectie shop je tijdloze laarzen die je perfect kunt dragen tijdens de feestdagen. Wil je je outfit een moderne switch geven? Kies dan voor een paar cowboylaarzen!

Nelson - Hoge laarzen - Zwart
Nelson - Hoge laarzen - Wit
Sendra Debora Flex - Cowboylaarzen - Groen

Loafers en mocassins

Deze classy shoes kunnen natuurlijk niet ontbreken in het lijstje voor elegante schoenen voor de feestdagen. De tijdloze look van loafers en mocassins maakt de schoenen geschikt voor elke gelegenheid en dus ook zeker voor kerst en oud en nieuw. Ga voor een trendy look en kies voor mocassins met een chunky zool, of kies een extra feestelijk paar in lakuitvoering. Neem een kijkje bij merken als Nelson en Gabor voor jouw perfecte party paar.

Nelson - Mocassins & loafers - Wit

Check onze volledige collectie aan schoenen via www.nelson.nl. Welk paar schoenen combineer jij onder je party outfit? Post een foto van jouw outfit, tag @nelsonschoenen en gebruik #nelsonschoenen. Volg ons ook gelijk op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes, acties en inspiratie!