Timberland schoenen staan bekend om hun hoge kwaliteit en hippe looks. De Timberland schoenen collectie heeft een eigen, pure en ruige uitstraling waarmee ze outdoor combineren met trendy. Bij de productie van de Timberland schoenen wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de planeet. Dit is ook duidelijk terug te zien in de collectie Timberland schoenen. Timberland is nog altijd één van de populairste schoenenmerken. Timberland schoenen zijn verkrijgbaar in stoere boots en vele andere soorten. Timberland schoenen in de traditionele gele/camel kleur of een andere kleur. Timberland schoenen zijn zeer stevig en zitten comfortabel om de voeten. In de zomer luchtige Timberland schoenen modellen en in de winter juist warme gevoerde Timberland schoenen modellen.

Timberland schoenen online

Het merk Timberland is in 1952 opgericht in het Amerikaans Boston. De schoenmaker Nathan Swartz is de grondlegger van de Timberland Schoenen. Welke eerst onder de naam Abington Shoe Company viel. De naam Timberland wordt sinds 1978 gebruikt. De naamswijziging is doorgevoerd omdat Timberland beter past bij het sportieve outdoor karakter van de verschillende schoenen. Tegenwoordig wordt Timberland schoenen geleid door Jeffrey Swartz, een kleinzoon van de oprichter. Geniet van een nieuw paar Timberland schoenen.

Timberland schoenen online kopen

TIMBERLAND SCHOENEN online bestellen kan eenvoudig via de webshop van Nelson schoenen. Je nieuwe Timberland schoenen zijn scherp geprijsd en worden snel thuis bezorgd. Bekijk snel de Timberland schoenen voor dames, kinderen en heren: